Jablečné octy
Jablečný ocet je tradiční přírodní produkt, který se vyrábí fermentací jablek. Jeho využití sahá daleko za hranice kuchyně, kde je ceněn pro svou výraznou chuť a schopnost zvýraznit chuť pokrmů. Jablečný ocet je bohatý na kyselinu octovou, vitamíny, minerály a antioxidanty, což mu propůjčuje řadu zdravotních výhod.
Ocet z jablek 1000 ml
Použití: jablečný ocet slouží k ochucování jídel, salátů a k přípravě nápoje. Nápoj připravíme tak, že do 2 dl vody přidáme dvě lžičky jablečného octa a osladíme dvěma lžičkami medu. Nápoj je vhodné pít ráno, nejlépe nalačno.
Výrobce: VS Rychleby Olivova 303/49, 251 01 Říčany
Složení: ze šťávy z celých čerstvých jablek. Bez chemických a konzervačních přísad. Stupeň kyselosti je 5 %. Nefiltrovaný, nepasterizovaný.
Ocet z jablek 500 ml
Použití: jablečný ocet slouží k ochucování jídel, salátů a k přípravě nápoje. Nápoj připravíme tak, že do 2 dl vody přidáme dvě lžičky jablečného octa a osladíme dvěma lžičkami medu. Nápoj je vhodné pít ráno, nejlépe nalačno.
Výrobce: VS Rychleby Olivova 303/49, 251 01 Říčany
Složení: ze šťávy z celých čerstvých jablek. Bez chemických a konzervačních přísad. Stupeň kyselosti je 5 %. NEFILTROVANÝ, NEPASTERIZOVANÝ
Powered by Phoca Cart